MIJN ACCOUNT Bel Ons
06-28435884
Travertijnstraat 12
9743SZ Groningen

Workshops

Referenties van workshops:
CSG Rehoboth Hoogezand
CSG Kluiverboom
Leon van Gelder
Bslim Groningen
MJD
WIJ Groningen
Huis voor de Sport

Workshops is de Shera Fight-noemer voor alle activiteiten buiten ons reguliere rooster. Onze hoofdtrainer Shera verzorgt vakkundig en met veel plezier een breed spectrum specials op maat.

Voorbeelden van Workshops
Volledig verzorgde sportdag vol workshops
Workshops passend in een sportoriëntatie
Workshops voor speciale kinderen of tieners, bijvoorbeeld met ADHD of met ‘een kort lontje’
Brede introductie – serie van vijf tot acht lessen waarbij in iedere training een andere vechtsport wordt uitgelicht
Weerbaarheidstraining – een dag of een serie lessen met zelfverdediging en rollenspel om sterker in je schoenen leren staan en ‘nee’ te durven zeggen
Basisonderdelen in de workshops zijn: warming up, techniek, conditie, combinaties en sparren. Bij het verzorgen van een serie sportlessen van bijvoorbeeld vijf tot acht weken, pakken we iedere week een andere stijl. Op die manier komen vele aspecten van de vechtsport zoals kickboksen, boksen, semi-contact, kung’fu, muay thai en conditietraining The Bomb aan bod.

Voorbeeld: Workshop Kickboksen
Deze actieve workshop is een uitdaging voor beginnende en gevorderde sporters, als je maar niet bang bent om je flink in het zweet te werken. Na een pittige warming-up maak je kennis met de basistechnieken zoals houding, stoten, trappen, knietechniek, verdedigen en ontwijken. We oefenen een aantal combinaties, en je ervaart zelf waarom conditie, kracht, snelheid en coördinatie zo belangrijk zijn. Afhankelijk van het niveau en de wensen van de deelnemers kunnen we de workshop afsluiten met sparren.

Coördinator en trainer
Hoofdtrainer Shera Oedairamsingh is officieel Wushu-trainer en sociaal-cultureel werker. Shera is didactisch vaardig en heeft enorm veel ervaring in werken met jeugdigen, ook met gedragsproblemen. Al onze andere trainers zijn ook sociaal en betrokken, kunnen leiding geven en zullen grenzen stellen.

Opdrachtgevers voor workshops zijn onder andere:
Onderwijsinstellingen (basis, voortgezet en speciaal)
Overheden (gemeenten, zorginstellingen, justitiële instellingen)
Bedrijven (teambuilding, personeelsuitje)
Sportclubs

Locaties:
Workshops kunnen worden gegeven in onze goed uitgeruste Dojo, bij de opdrachtgever of op een andere geschikte locatie zoals een gymzaal of sporthal.

Workshopwensen worden werkelijkheid
Geen vraag is ons te gek! Samen met jou stellen we het ideale programma op maat samen. Bel 06-28435884 voor een afspraak, wij beantwoorden je vragen graag.