Kids Muay Thai

Onze leuke Muay Thai Kids lessen zitten boordevol spellen en oefeningen waarin de basis van het Thaiboksen (zonder elleboogtechnieken) wordt gelegd. Kinderen leren techniek en natuurlijk ‘tegen een stootje kunnen’. Het is een pittige training waardoor je kracht, conditie en motoriek verbetert.

Kinderen worden niet agressief van vechtsport en leren om zich goed te beheersen en niet buiten de Dojo te vechten. Discipline is een speerpunt: je moet je best doen om iets te bereiken, en het is leuk als je je doel hebt bereikt! Kinderen leren om een conflict uit de weg te gaan, en om zichzelf te verdedigen. Zo krijgen ze meer zelfvertrouwen en worden ook weer minder snel als mogelijk slachtoffer gezien.

Bij Kids Muay Thai gaan de kinderen nog niet de ring in en er trainen maximaal 16 kinderen per groep, zodat we de rust en concentratie in de les houden. Als je als ouder vragen hebt, of als jouw kind een proefles wil volgen, nodigen wij je van harte uit om contact op te nemen. Bel eerst even 06-28435884, Shera beantwoordt je vragen graag!

Bel ons gerust op voor een gratis proefles.
Tijdsduur: 60 minuten
Sensei: Shera