Gisteren hebben Dario en Daychemar gevochten op Rumble Events in Leeuwarden.

Dario was de zesde partij van de avond. Hij begon de wedstrijd goed en liet wat leuke combinaties zien. De tweede ronde vond ik het een wat slordig gevecht met weinig technieken. Af en toe een stoot of trap maar geen combinaties. In ronde drie kwam kwam Dario met harde stoten, knieën en meer combinaties. De uitslag was een verloren partij. Jammer Dario, ik dacht dat je genoeg had gescoord om deze partij naar je toe te trekken maar de jury bepaalt anders en dan is dat de uitslag. Maar goed, de jury doet hun best en daar gaat het soms ook niet altijd helemaal goed. WFL 22 september is een leuk voorbeeld . Heel Nederland en de rest van de wereld zag die dag dat ook juryleden soms foutjes kunnen maken. Maar goed als ik dan lees dat de tegenstander zich 11 weken had voorbereid, dan gun ik hem deze winst. Gefeliciteerd Zakaria! Het mooie aan jou vind ik dat je respect toont voor je tegenstander en vooral voor de sport. OSU!

Oké, tijd voor een groepsfoto zoals we gewend zijn van Rumble Events. Iedereen klaar? Verloren en alsnog lachen, maar… Hè, waar is de fotograaf? Oh ja daar beneden, meneer mogen wij een groepsfoto? Deze heren hebben net gestreden en weken voorbereid, misschien hebben ze familie in het buitenland of kon oma er niet bij zijn vandaag. Het zijn prachtige herinneringen voor later.
Nog een keer; meneer mogen wij ook een foto? En meneer antwoord heel professioneel… “Nee dat doe ik niet!”

Eenmaal terug in de kleedkamer liet ik alles bezinken wat er zojuist is gebeurt, in en buiten de ring. Dus er zijn nog steeds mensen die denken heel veel verstand te hebben van deze sport (ook die deze sport beoefenen). Constant antwoorden met ‘OSU’. Maar totaal geen besef hebben wat Osu betekend, maar wel de hele dag blijven roepen om er waarschijnlijk bij te horen. Doe je huiswerk goed voor dat je je gaat bemoeien in deze wereld waar RESPECT voorop staat.

Dan roep ik mijn vechters en team bij elkaar en bespreek wat de planning is. Beste Daychemar, de show wat we zouden doen; zoals met kinderen opkomen, een act uitvoeren en souvenirs voor het publiek laten we in onze tassen en de kinderen laten we op tribune. Geen zin meer om een show te geven, om het publiek te vermaken, een hoop mooie dingen. Daychemar, je gaat ook geen drie ronden mooie dingen laten zien. We laten de jury vandaag niet bepalen of jij gewonnen hebt of niet. Geen show, geen kids die in hun vrije tijd een prachtige nieuwe show hadden geoefend. Geen foto’s en geen beslissing aan de juryleden. Get ready to rumble

Op een moment zoals deze kan je zien dat we één familie zijn. Iedereen van het team stond achter deze keuze. 1 team 1 taak. LETS BLITZZZ THEM ALL!

Daychemar moest tegen een vechter van Team Oost uit Leeuwarden. Daychemar wist in de eerste ronde 2x 8 tellen te brengen voor zijn tegenstander en won zijn partij. Respect voor Daychemar zijn tegenstander die de het woord Osu wel begrijpt.

Wij gaan ons vanaf morgen voorbereid op een WK in Duitsland en op Enfusion in Martiniplaza, waar Dario, Daychemar en Zahir op 17 november zullen vechten.

Na elke wedstrijd leer ik ook weer. De les van gisteren zal ik zeker meenemen in mijn trainingen.
17 november Enfusion in Martiniplaza en op 8 december Garuda Gym Emmen met Jordi vos, Dario maal, Zahir Coeriel en Daychemar Coeriel.

Alle meegereisde supporters hartelijk dank voor jullie support. Op naar de volgende and we will BLITZZZ THEM ALL!

27-09-2018