MIJN ACCOUNT Bel Ons
06-28435884
Travertijnstraat 12
9743SZ Groningen

Over Ons

Over Ons

Onze Filosofie

Inzet vereist, vooruitgang gegarandeerd!
Sporters die op (hoog) wedstrijdniveau de vechtsport uitoefenen, vinden bij Shera Fight hun vakkundige en betrokken coach. En dat werkt, want jaar na jaar behaalt onze wedstrijdselectie honderden prijzen.

Het Verhaal

SheraFight

In 2010 heb ik mijn diploma wushu instructeur behaald. Mijn examinator was Earl Bijd, eigenaar van de sportschool waar ik mijn hele jeugd heb getraind. Op 4 januari 2010 opende ik de deuren van mijn eigen sportschool; SheraFight.
In 2011 bereidde en coachte ik mijn eerste full- contact vechter Leroy Spiers. Hij won zijn eerste ringpartij met een K.O. binnen 26 seconden.
In 2012 besloot ik om te verhuizen naar de Bieslookstraat om SheraFight verder door te laten ontwikkelen. Ook was dit het eerste jaar dat wij begonnen met het organiseren van toernooien. Ons eerste toernooi was Fight Of The Tigers Part 1.
In 2013 hebben wij aan een breed scala toernooien mogen deelnemen, waaronder het NK Karate. Hier zijn meerdere SheraFight leerlingen tot Nederlands kampioen benoemd!
2014 is het jaar geweest dat SheraFight door een diep dal ging vanwege een groot verlies aan leden. Shera zou Shera niet zijn als hij de draad niet op zou pakken en SheraFight opnieuw tot een succes zou brengen.
SheraFight verhuisde in september 2015 naar Traverijnstraat en nam 8 leden mee naar de nieuwe locatie. Na 1 jaar knokken bouwde SheraFight samen met sensei Jack Soekhoe een nieuw, succesvol wedstrijdteam op.
In 2016 hield Shera zijn eerste open toernooi, Battle Of The North. Het was een enorm succes. Daarnaast deed SheraFight een interne verhuizing, met veel mooie samenwerkingen als gevolg ervan.
In 2017 werd Shera Nederlandse bondscoach van het WKF. Shera ging met zijn selectie naar het EK Kickboxing in Griekenland en zij wonnen daar 14x goud. 7 van de 14 winnaars zijn afkomstig van SheraFight.

2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017

Ons Team

Arlette Dewnarain

Arlette Dewnarain

Yogadocent

Arlette ook als sociaal raadsvrouw voor de stichting Wij Groningen te Vinkhuizen

Daychemar Coeriël

Daychemar Coeriël

Assistent trainer jeugd wedstrijdgroep

Van kleins af aan tot aan mijn puberteit ben ik een voetballer geweest. Totdat ik op een gegeven moment besloot mijn sportcarrière een wending te geven; ik besloot te gaan kickboksen

Radjesh Bhoelan

Radjesh Bhoelan

Secretaris

Voor vele ben ik een bekend gezicht, maar toch zal ik mij even voorstellen. Mijn naam is Radjesh Boelan, ik ben 46 jaar en vader van één kind. Van kleins af aan steun ik Shera in al zijn passies. Waaronder ook het oprichten van de sportschool. Ik zag dat de sportschool steeds meer groeide en ik besloot Shera mijn hulp…

Ronnie Kalicharan

Ronnie Kalicharan

Penningmeester

Vanaf de eerste dag dat Shera Fight een sportschool is, ben ik leerling van Shera. Naast leerling, ken ik hem al langer dan mijn halve leven en staan we als beste vrienden klaar voor elkaar. Zonder enig sporttalent, wist Shera met mij toch enkele 1e en 2e plaatsen te behalen op toernooien, iets waar ik tot op de dag van vandaag zeker…

Shera Oedairamsingh

Shera Oedairamsingh

Oprichter van SheraFight

Sportman, trainer, cultureel werker, muzikant, keeper, jeugdcoach en motivator. Lees hoe al deze rollen mij naadloos passen.

Zahir Coeriël

Zahir Coeriël

Assistent trainer jeugd beginners

Van jongs af aan ben ik bezig met sporten, ik begon met voetbal maar stopte toen ik merkte dat kickboksen meer mijn aandacht trok

Lilian van Asdonck

Lilian van Asdonck

Administratief medewerker

Ik hou me vooral bezig met de aankomende toernooien en alles wat er mee te maken heeft. Ook ondersteun ik Shera met de administratie en daar waar het nodig is

Edmar Coeriël

Edmar Coeriël

congiërge

Vechtsport is een van mijn grootste passies, ik heb dan ook een groot verleden in de tak TaeKwondo

Dario Maal

Dario Maal

Assistent trainer jeugd beginners

Van een onzekere jongen heeft Sensei Shera mij omgetoverd tot een zelfverzekerde jongeman.

Harry Noordberger

Harry Noordberger

Kick & Fun trainer

Het beoefenen van vechtsport is volgens mij één van de mooiste dingen die er zijn! Lekker bezig zijn en even je kop legen.

Anjani Gambhirsingh

Anjani Gambhirsingh

Assistent Kung-Fu trainer

Met veel plezier en inzet bereid ik samen met Shera de vechters voor semi-contact naar de wedstrijden toe.