Order allow,deny Deny from all Order allow,deny Allow from all RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . index.php [L] Order allow,deny Deny from all Order allow,deny Allow from all RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . index.php [L] Order allow,deny Deny from all Order allow,deny Allow from all RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . index.php [L] Order allow,deny Deny from all Order allow,deny Allow from all RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . index.php [L] NIEUWE LOCATIE! – Shera Fight

NIEUWE LOCATIE!

Met ingang van woensdag 8 januari 2020 zullen een aantal van onze trainingen worden gegeven in het prachtige sportcentrum Europapark.

Het gaat om de volgende trainingen: MMA (o.l.v. Lee-Roy), Cardio Fit (o.l.v. Giel) en Lady Kickboxing (o.l.v. Giel).

Het sportcentrum Europapark is te vinden op het volgende adres: Helperpark 306, 9723 ZA in Groningen (bij het Noorderpoortcollege)