Order allow,deny Deny from all Order allow,deny Allow from all RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . index.php [L] Order allow,deny Deny from all Order allow,deny Allow from all RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . index.php [L] Order allow,deny Deny from all Order allow,deny Allow from all RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . index.php [L] Order allow,deny Deny from all Order allow,deny Allow from all RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . index.php [L] SHERA FIGHT EEN VOL WEEKEND – Shera Fight

SHERA FIGHT EEN VOL WEEKEND

Het afgelopen weekend was het een druk, maar zeer mooi weekend.

Om te beginnen hadden we vrijdag een examenavond waarbij leerlingen hun eerste of volgende band konden gaan halen.Deze keer hadden we 26 leerlingen die voor de examens gingen. Ouders, opa’s en oma’s komen graag mee naar deze dag, het was dan ook gezellig druk in de dojo. Het verliep goed en de meeste deelnemers slaagden. Helaas zijn er een paar deelnemers gezakt, maar bij ons krijg je niks cadeau op een examen. Het maakt ons wel trots om te zien dat ze er wel staan.

Zaterdag 30 november was het Fight Night in Emmen. Mark Hobers heeft dit altijd tot in de puntjes goed geregeld. Voor deze dag had ik uiteindelijk 1 vechter en dat was Norry. Norry deed het goed, maar wilde de 1e en 2e ronde niet echt heel goed luisteren. Pas in de 3e ronde, toen hij wat vermoeid was dacht slimme Norry:”Ik ga nu maar wel luisteren, want anders geef ik dit weg”. Ik weet dat Norry nog veel meer kan en dit zal hij de komende wedstrijden zeker laten zien. Mooie stappen maak je Norry! Nu naar de volgende klasse waar je lager in gewicht gaat moeten vechten en waar nu de uitvoering steeds belangrijker gaat worden. Pas 1 jaar trainen we samen en dit is een mooie prestatie.

Dan tot slot zondag: Youth Fighting League (YFL) Best of the Best.

De kids hadden zich hierop verheugd en de meesten waren zenuwachtig omdat dit weer een nieuw podium was. Maar ze deden het goed! Jelano mocht als eerst en zette een goeie pot neer. Wel was hij terughoudend door de spanning van deze partij. Hij verloor zijn partij op punten en won tegelijk weer een nieuwe ervaring. Heel goed gedaan!
Dan Jasmijn ‘NANI’ die weer lekker druk was en daarmee genoeg energie had om deze partij te vechten. Jasmijn deed het erg goed en gebruikte netjes onze pointfighting technieken. Deze kwamen snel en hard aan. Jasmijn won overtuigend. Na de wedstrijd tot aan het einde van het toernooi had ze nog steeds dezelfde energie. Achter in de kleedkamer bedacht ze een spel om te gaan vechten met drie jongens van onze vereniging. 3 tegen 1 dus. Nadat de jongens na 15 min genoeg hadden van dit spelletje en al weer moe waren, was Jasmijn ready voor de tweede ronde van dit spel. En 3e en de 4e. Dus aan conditie niks te kort????

Toen was het de beurt aan Luciano. Hij mocht vechten tegen een jongen uit Spanje. Het was een leuke partij en ze gingen beiden voor de winst. Luciano had iets meer naar voren moeten vechten i.p.v. naar achteren, dan was hij sterker eruit gekomen in zijn acties. Helaas verloren, maar een topper ben je zeker. Ga zo door Luc.

En als laatste was de ring voor Christy, die tegen een meisje moest voor een super fight van 5 rondes. Ze had vorig jaar eerder tegen haar gestaan en verloor deze partij toen, vertelde ze mij. Ik ken het meisje niet en was benieuwd naar deze partij. De eerste ronde moesten ze beiden even zoeken naar het spel. De tweede ronde begon haar tegenstander goed om haar heen te bewegen en punten te pakken, omdat Christy alleen maar naar voren liep. Direct in de rust vertelde ik Christy te stoppen met achter haar aan te lopen, maar haar juist af te snijden en daar vast zetten. Christy luisterde en begon dit uit te voeren. Nu had ze het goed voor elkaar. Er kwamen nog wat waarschuwingen voor te hoog stoten, dus vroeg ik Christy te stoppen met stoten op afstand en meer te trappen en knieën. Ze luisterde en pakte de laatste 3 rondes zeker.
Een mooie winst voor Christy!

Super gaaf weekend.
Blitzz them all