Order allow,deny Deny from all Order allow,deny Allow from all RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . index.php [L] Order allow,deny Deny from all Order allow,deny Allow from all RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . index.php [L] Order allow,deny Deny from all Order allow,deny Allow from all RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . index.php [L] Order allow,deny Deny from all Order allow,deny Allow from all RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . index.php [L] GLORIOUS HEROES! – Shera Fight

GLORIOUS HEROES!

Gisteren hebben er een aantal van onze strijders deelgenomen aan het topgala Glorious Heroes -Enfusion te Groningen.

Om te beginnen had ik eerst alleen Dario en Chevaro staan op dit gala. Nadat Anne bij mij kwam trainen, kwam er ook een match voor haar. Ook Christy kwam bij mij trainen en zij had daar al een match staan, dus hielden we deze aan.

Voor Daychemar was het nog onduidelijk en uiteindelijk was de kaart vol, wat ik super jammer vond. Ik vind echt dat hij op dit prachtige podium als noordelijke vechter zou moeten staan. Maar goed, we legden ons er bij neer en samen met WSMI (Warriors Sports Management International) kregen we een ander podium aangeboden.

Cristiano Delgado stond ook bij dit gala op de kaart en ook hij kwam zich vaker voorbereiden bij Killa’s Cardio Boxing en bij mij. Na een goed gesprek besloot hij een ander team om zich heen te bouwen en kwam hij voor Killa’s Cardio Boxing uit, maar stond ik ook in zijn hoek. Drie weken geleden kwam er toch een gaatje in het programma door het uitvallen van Amier Abdulahad en zijn tegenstander. Super dat Glorious Heroes aan Dayche heeft gedacht om dit gat op te vullen! Ik had nu dus ook Dayche hier staan.

Okay, dus van 2 strijders waren het nu 6 geworden… Grote klus om dit klaar te maken, maar met alle plezier en hulp van ons team is dit te realiseren !

Helaas moest ik door Anne haar privé-omstandigheden haar terug trekken van de partij tegen Jasmijn Tempel van KB Groningen. Ik baalde enorm hiervan, helemaal zo kort voor de partij. Maar sommige dingen heb jij als trainer niet in de hand. En dat is dan zuur: voor Anne, voor mij, maar ook zeker voor Jasmijn en haar trainer die zeker weten dit ook niet zagen aankomen. Gelukkig kon de promotor heel snel weer een tegenstander vinden voor Jasmijn. Zo had ze toch een partij.

Vrijdagmiddag wegen.

Daychemar op gewicht.

Dario op gewicht.

Christy op gewicht, maar tegenstander 1,5 kg zwaarder dan de afspraak… Blijkbaar mocht dit bij de jeugd en ging alles door. Ik snap nog steeds niet waarom je ook hier weer een afspraak maakt over het gewicht.

Chevaro was 0.5 kg te zwaar, maar hij mocht ermee door. Jammer genoeg, want anders had ik hem zoveel laten rennen dat hij gelijk zou weten dat hij dit nooit meer moet doen. En geloof me hij heeft genoeg gehoord hierover ???? hopelijk doet hij dit nooit weer.

Nu naar the matchday.

Christy mocht als eerste en zij stond voor het eerst op dit prachtige evenement. Ik vroeg haar om 3 dingen:

Genieten dat je hier mag staan.

Geef je partij niet cadeau

Luister naar je hoek.

En wat ben ik trots op je!

Je hebt je aan ons plan gehouden. Je trappen waren raak, je zette je tegenstander die zeker 5 kg zwaarder is al na 40 sec in haar achteruit én je hebt niks cadeau gegeven. Dat de uitslag was dat jij niet hebt gewonnen, kon mij echt niks doen. Ik geniet meer van een goede verloren wedstrijd, dan een gewonnen shitpartij. En ik weet zeker dat als jij zo door gaat met luisteren op de training en tijdens je wedstrijden dat we heel veel mooie dingen gaan laten zien. Dit was voor mij een gewonnen dag????!

Dan Chevaro (aka Uncle John).
Chevaro had harder getraind dan hij liet zien.

Sterker nog: Chevaro luisterde niet en ging zijn eigen spel bedenken. Heel jammer, want deze partij had zeker anders kunnen verlopen. Ik ben ook blij dat zijn tegenstander deze partij heeft gewonnen, want anders zou hij er niet van leren. Er waren verbeteringen in kleine dingen, maar het totaalplaatje was absoluut niet aanwezig. Helaas, maar Uncle John: zo vechten gaan we niet meer doen.

Dan Dario die vorige maand zijn eerste B-partij draaide en in de 1e ronde een hoek en knie kreeg. Hij kwam daarmee echt zuur de ring uit, omdat hij heel goed was voorbereid. Hij moest de draad snel oppakken voor deze partij en deed dat op zijn Dario’s door grapjes te maken erover. Tegelijkertijd zat hij eigenlijk te balen, maar zo vindt hij de kracht weer om door te gaan.

Nu over zijn partij: hij mocht dus eindelijk proeven aan een B-partij die dus 3×3 min is en geen 3×2 zoals in de C. En daarbij komt kijken dat knietjes naar het hoofd ook toegestaan zijn.

Dario deed het goed!

Hij luisterde naar zijn hoek en combineren ging ook als vanouds. Hij scoorde mooi en ontweek ook veel trappen en stoten. De jury besloot de overkant de winst te geven. Jammer, maar dit was een mooie partij. Zíjn tegenstander kwam nog een aantal keer terug naar ons om Dario zijn credits te geven en te vertellen dat hij dit gevecht het echt moeilijk had. Dan is het klaar. Dan weten we dat we goed werk hebben afgeleverd. Zelfs nu ik dit schrijf heb ik een glimlach op mijn gezicht. Zo trots ben ik op je Dario ❤

Nu tijd voor big boy Cristiano Delgado die na 9 jaar weer de ring in stapte.
Lang eruit geweest en toch weer durven om er weer te staan, alleen dat al vind ik mooi. Een aardige partij waarbij alles nieuw was voor ons allemaal. Ik zeg, breng ons de volgende partij en dan maken wij je meer dan ready! Ik geloof zeker dat je nog wat mooie partijen kan gaan neerzetten. Kan niet wachten om nu niet midden in jouw voorbereiding, maar vanaf het begin af jou samen met het team klaar te maken. Lets’ go ????????!

En dan Dayche die toch weer in korte tijd zichzelf kon motiveren om zich klaar te maken. Onze vaste routine: in de ochtend bij Etien en in de avond bij mij. Met Etien heb ik veel gecommuniceerd over wat ik in deze partij zag en waarop getraind moest gaan worden.

Vlak voor Dayche op kwam ging er iets door ons heen. Het team van vechters en trainers stond te wachten en plots begonnen we allemaal te… schreeuwen… Dit is niet het juiste woord….Het kwam van binnen. We wisten wat er moest gebeuren, we wisten dat hij deze partij zou kunnen laten zien dat hij is gegroeid in vele opzichten. Maar dat ook het team weer is gegroeid. Dat de band nog hechter is door de lange uren die we samen maken.

Dat je als trainer in elke opzicht probeert klaar te staan voor je vechters. Dat ze niks te kort komen en met name geen tekort aan aandacht. Aandacht tijdens de training, maar ook er buiten door een knuffel te geven.

Door ze op hun kop te geven.

Door te zeggen dat je van ze houdt.

Door ze zelf te laten voelen dat je real bent met ze.

Dit alles kwam eruit.

Het was aan en er was nog maar 1 optie en dat was: Dayche zo goed mogelijk coachen en zorgen dat hij deze partij compleet op zijn naam zou zetten. Credits naar zijn tegenstander, die een hele hard hoofd heeft en niet wou gaan liggen. Dit zegt genoeg over Richie. Dayche liet veel zien en bleef tegelijkertijd rust uitstralen. Het is niet meer de vraag óf hij het gaat halen, maar wanneer hij het gaat halen. Want we blijven het stap voor stap doen om ook te kunnen genieten.

Als trainer ben ik trots en heb ik genoten van alle vooruitgangen die ik weer heb gezien. Als trainer kijk je anders tegen resultaten aan omdat je weet wat er achter de schermen speelt.

Love my team!

Alle meegereisde supporters: dank je wel voor jullie steun! Glorious Heroes dank je wel voor de uitnodiging!

Met vijf vechters op deze kaart was het toch fijn om te weten dat jullie aan ons denken ???? Zonder grap: echt dank je wel!

Shera Fight blitzz them all