SHERA FIGHT NU OOK IN NOORDHORN

Trainingen door Shera en Lee-Roy

Per 1 april 2019 neemt sportschool Shera Fight de trainingen over van Feel Good Fight in Noordhorn. De lessen blijven hetzelfde, maar worden vanaf 1 april verzorgd door Stichting Shera Fight.

Shera Oedairamsingh en Lee-Roy Spiers zullen de trainingen in Noordhorn verzorgen. e is gediplomeerd Wushu-instructeur en onder andere bondcoach van het Nederlandse team bij de WKF. Lee-Roy is een bekend gezicht van Feel Good Fight. Zijn vrijdagtraining verhuist naar de dojo van Shera Fight.

Geef een antwoord

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*