Order allow,deny Deny from all Order allow,deny Allow from all RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . index.php [L] Order allow,deny Deny from all Order allow,deny Allow from all RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . index.php [L] Order allow,deny Deny from all Order allow,deny Allow from all RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . index.php [L] Order allow,deny Deny from all Order allow,deny Allow from all RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . index.php [L] NIEUW SEIZOEN – Shera Fight

NIEUW SEIZOEN

Vanaf september starten wij ons nieuwe seizoen met meer keus dan ooit.

Neem een kijkje in ons lesrooster, van jong tot oud is er zeker weten iets te vinden.

Puppy kickboxing en lady kickboxing zijn weer terug!

Cardio Fitboxing is nieuw! Evenals onze ochtendtrainingen in het weekend.

En als vanouds kun je losgaan bij the BomB, werken aan technieken tijdens onze kickboxinglessen of de ochtend fit en fris beginnen met een Morning Kick.