Order allow,deny Deny from all Order allow,deny Allow from all RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . index.php [L] Order allow,deny Deny from all Order allow,deny Allow from all RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . index.php [L] Order allow,deny Deny from all Order allow,deny Allow from all RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . index.php [L] Order allow,deny Deny from all Order allow,deny Allow from all RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . index.php [L] GASTLES VAN GLORYVECHTER DONOVAN WISSE – Shera Fight

GASTLES VAN GLORYVECHTER DONOVAN WISSE

Op dinsdag 26 februari geeft Donovan Wisse een gastles bij onze sportschool. De gastles stond eerst gepland op de zaterdag ervoor, maar omdat dat in de vakantie valt en er een aantal leden niet bij kunnen zijn, is deze verplaatst.

De normale trainingen komen die avond te vervallen. Heb je geen interesse, maar je wilt wel trainen? Dan ben je van harte welkom om op een andere dag extra te komen trainen.